Techno Stof

Een stof voor iedere gelegenheid.

De levensstijl is veranderd en formele kleding heeft plaatsgemaakt voor kleding die zich aanpast aan de lichaamsvorm, de behoeften en de verlangens van de drager.

Je comfortabel, licht en zelfverzekerd voelen, terwijl je onze unieke en elegante kleding draagt. Dat garanderen we je dankzij de stof die we gebruiken, namelijk Techno Stof, ook wel Sensitive Fabrics genoemd. Altijd op je gemak tijdens de drukke werkuren in stijlvolle ready-to-wear kleding die ook na herhaaldelijk wassen hun oorspronkelijke vorm en kleur behoudt. Ja, je hoort het goed, het is volledig kreukvrij! Wij verzekeren je dat ieder JL kledingstuk zacht, comfortabel en ademend is, zodat het voldoet aan je dagelijkse behoeften.

De unieke Techno Stof

Waarom je Techno Stof moet kiezen?

Techno Stof is een Italiaans product van topkwaliteit, gekenmerkt door een exclusieve textielconstructie, een hoog percentage Lycra-elastische vezels en een uniek aanbod van gewichtsvarianten, prints en afwerkingsprocessen.

EXTRA COMFORT. Het hoge percentage LYCRA®-elastische vezels zorgt voor perfecte bewegingsvrijheid, comfort en langdurig draagcomfort. De extreme fijnheid van de Techno Fabrics zorgt niet alleen voor een zeer aangenaam gevoel op de huid, maar filtert ook de zonnestralen en biedt een hogere bescherming tegen de schadelijke effecten van ultraviolette stralen.

LANGE DRAAGBAARHEID. Techno Stof biedt maximale weerstand tegen wrijving en heeft niet te maken met pilling, waardoor de kleding na verloop van tijd hun oorspronkelijke uiterlijk behouden. Het lichaamsvochtsysteem van Techno Stof laat lucht tussen de vezels circuleren. De ademende eigenschappen maken de kleding koeler en hygiënischer.

MAKKELIJK TE ONDERHOUDEN. De Techno Stof is snel en gemakkelijk te onderhouden. De droogtijd is extreem snel, terwijl de kledingstukken geheel onderhoudsvriendelijk zijn: ze kunnen naar wens met de hand gewassen worden, in de wasmachine gegooid of chemisch gereinigd worden. Bovendien kreukt de stof niet en is hij bijzonder licht voor maximaal gemak, terwijl het minimale ruimte in de kledingkast of koffer inneemt.

Duurzaamheid

We houden van Techno Stof vanwege al deze geweldige kwaliteiten en we hopen dat jij dat ook doet! Maar wat ons echt verliefd maakt op dit stof, is de toewijding aan het milieu en duurzame bedrijfspraktijken. Sensitive Fabrics hebben de meest prestigieuze certificaten behaald om hun volledige toewijding aan ecologische duurzaamheid aan te tonen.

Luchtdoorlatendicon
Luchtdoorlatend
Easy Careicon
Easy Care
Extra comfortabelicon
Extra comfortabel
Strijkvrijicon
Strijkvrij
Niet pluizendicon
Niet pluizend
Sneldrogendicon
Sneldrogend
Duurzaamicon
Duurzaam
Kreukvrijicon
Kreukvrij

Jouw winkelwagen

Product title Product color

€29,95

Size Product size

Verwijderen

Subtotaal

Verzendkosten: Wordt berekend in Check out

Totale bedrag:

Afrekenen
Geaccepteerde betaalmethoden

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 149,95

Gratis retourneren binnen 14 dagen na aankoop

Levering binnen 1-3 werkdagen