Technical Jersey

Een stof voor iedere gelegenheid.

De levensstijl is veranderd en formele kleding heeft plaatsgemaakt voor kleding die zich aanpast aan de lichaamsvorm, de behoeften en de verlangens van de drager.

Je comfortabel, licht en zelfverzekerd voelen, terwijl je onze unieke en elegante kleding draagt. Dat garanderen we je dankzij de stof die we gebruiken, namelijk Technical Jersey, ook wel Sensitive Fabrics genoemd. Altijd op je gemak tijdens de drukke werkuren in stijlvolle ready-to-wear kleding die ook na herhaaldelijk wassen hun oorspronkelijke vorm en kleur behoudt. Ja, je hoort het goed, het is volledig kreukvrij! Wij verzekeren je dat ieder JL kledingstuk zacht, comfortabel en ademend is, zodat het voldoet aan je dagelijkse behoeften.

files/2023_02_JANE_LUSHKA_SS23_09_039.jpg

De unieke Technical Jersey

Waarom je Technical Jersey moet kiezen?

Technical Jersey is een Italiaans product van topkwaliteit, gekenmerkt door een exclusieve textielconstructie, een hoog percentage Lycra-elastische vezels en een uniek aanbod van gewichtsvarianten, prints en afwerkingsprocessen.

EXTRA COMFORT. Het hoge percentage LYCRA®-elastische vezels zorgt voor perfecte bewegingsvrijheid, comfort en langdurig draagcomfort. De extreme fijnheid van de Technical Jersey zorgt niet alleen voor een zeer aangenaam gevoel op de huid, maar filtert ook de zonnestralen en biedt een hogere bescherming tegen de schadelijke effecten van de UV stralen.

files/2023_02_JANE_LUSHKA_SS23_03_007-3.jpg

LANGE DRAAGBAARHEID. Technical Jersey biedt maximale weerstand tegen wrijving en heeft niet te maken met pilling, waardoor de kleding na verloop van tijd hun oorspronkelijke uiterlijk behouden. Het lichaamsvochtsysteem van Technical Jersey laat lucht tussen de vezels circuleren. De ademende eigenschappen maken de kleding koeler en hygiënischer.

MAKKELIJK TE ONDERHOUDEN. De Technical Jersey is snel en gemakkelijk te onderhouden. De droogtijd is extreem snel, terwijl de kledingstukken geheel onderhoudsvriendelijk zijn: ze kunnen naar wens met de hand gewassen worden, in de wasmachine gegooid of chemisch gereinigd worden. Bovendien kreukt de stof niet en is hij bijzonder licht voor maximaal gemak, terwijl het minimale ruimte in de kledingkast of koffer inneemt.

files/2023_02_JANE_LUSHKA_SS23_10_035-2.jpg

Duurzaamheid

We houden van Technical Jersey vanwege al deze geweldige kwaliteiten en we hopen dat jij dat ook doet! Maar wat ons echt verliefd maakt op dit stof, is de toewijding aan het milieu en duurzame bedrijfspraktijken. Sensitive Fabrics hebben de meest prestigieuze certificaten behaald om hun volledige toewijding aan ecologische duurzaamheid aan te tonen.

Ademend
Makkelijk te onderhouden
Extra Comfort
Geen strijkijzer
Geen pilling
Sneldrogend
Duurzaam
Kreukvrij