Over Jane Lushka

EEN SUCCESVERHAAL IN HET NEDERLANDSE MODELANDSCHAP

Wanneer mensen voor het eerst de brandnaam Jane Lushka horen, denken ze meestal dat het om een designer gaat. Maar nee, Jane & Lushka Iskroff zijn zussen en samen runnen ze dit familiebedrijf. Jane ontwerpt, Lushka faciliteert: een oersterke combinatie van onuitputtelijke creativiteit en een scherp gevoel voor zakendoen. Deze zussen hebben hun modebedrijf gestaag uitgebreid en verkopen hun ontwerpen inmiddels in meer dan vijf landen. Het geheim van hun succes is, echter, helemaal geen geheim: hard werken en oprecht begrijpen wat vrouwen nu echt nodig hebben in deze snel veranderende samenleving.

"Onze ontwerpen zijn een mix van mediterrane warmte en onze eigen vrouwelijke persoonlijkheid met een geloof in duurzame en eerlijke producten."

files/2023_02_JANE_LUSHKA_SS23_05_087.png

Jane Lushka, grenzen verleggen

Jane Lushka heeft geen ingewikkeld verhaal of strategie, het is een mentaliteit gedreven door nieuwsgierigheid en ambitie.

"We zijn altijd op zoek naar nieuwe ondernemingen. We vertrouwen op onze onderbuik gevoelens en emoties. En we gaan er gewoon voor. We verkennen, we luisteren, we passen ons aan, we innoveren. We zijn flexibel. We duwen dingen vooruit. We willen het verschil maken en we weten hoe. Verder kijken dan het gewone en durven te denken buiten de kaders die de samenleving ons oplegt: dat is voor ons het belangrijkst. Wij geloven dat we samen sterker zijn." - Jane

Dit is hoe we de vrouw zien die onze collectie kiest: we willen vrouwen op hun best laten zien, zodat ze zich speciaal en zelfverzekerd voelen. We willen dat ze haar outfit kiest op basis van haar gemoedstoestand en daarmee haar persoonlijkheid laat zien. Omdat ze belangrijk voor ons is.

files/2023_02_JANE_LUSHKA_SS23_06_144.jpg

Onze waarden, missie, visie en ambities

ZIE ER FANTASTISCH UIT!
• We willen vrouwen inspireren en empoweren met onze producten.
• We willen dat vrouwen onze designs echt en relevant vinden.
• We willen vrouwen op hun best laten zien, zodat ze zich speciaal en zelfverzekerd voelen.
• We geloven in een positieve levenshouding.
• We willen het samen doen.

INTEGRITEIT
We doen wat we zeggen. Wij zijn wie we zeggen. We luisteren naar onszelf, naar degenen met wie we samenwerken en naar onze klanten. Het is een open gesprek en altijd een uitnodiging om onszelf te verbeteren.

ONS MANIFEST
We doen dingen met liefde. Wij geloven dat leven zonder passie geen zin heeft. We doen ons best voor dingen waar we in geloven: voel je goed, schitter, maak jezelf en anderen gelukkig.

WIJ VOELEN LIEFDE. Zo simpel is het. Omdat we kwaliteit willen in alle delen van ons leven.

GRENZEN VERLEGGEN
We stellen vragen. Hoe? Wie? Waarom? We vertrouwen op onze onderbuik gevoelens en emoties. En we gaan er gewoon voor. We verkennen, we luisteren, we passen ons aan, we innoveren. We zijn flexibel. We duwen dingen vooruit. We willen het verschil maken en we weten hoe. Wij geloven dat we samen sterker zijn.

GEEN GRENZEN
We hebben een internationale allure. We omarmen steden waar culturen samenkomen, ideeën ontstaan ​​en verhalen gebeuren.

We zijn van alle leeftijden, we zijn alle kleuren, we zijn Jane Lushka. Altijd comfortabel, voor altijd iconisch.

files/2023_02_JANE_LUSHKA_SS23_06_129.jpg

Onze doelstellingen voor de toekomst

We willen een succesvol en empowered modemerk zijn dat wereldwijd succesvol is. We willen bijdragen aan een gezondere en meer gelijkwaardige samenleving en omgeving.

TOEKOMSTIGE DOELEN
• We willen een succesvol modemerk zijn dat wereldwijd succes heeft.
• We willen bijdragen aan een gezondere en gelijkere samenleving en milieu.
• We willen binnen 2 jaar 20% van de gehele collectie produceren uit 100% gerecyclede materialen.