Retouraanvraag

1 - EEN RETOURLABEL MAKEN EN AFDRUKKEN

Klik op JE BESTELLING RETOURNEREN-knop. Voer je bestelnummer in of het e-mailadres dat je bij je bestelling hebt gebruikt. Zodra je op de bestelpagina bent, klik dan op de knop 'Een retourzending maken'.

Selecteer de artikelen die je wilt retourneren, de reden van retourneren, de gewenste retourmethode (afgeven bij een afhaalpunt of ophalen op het gewenste adres door de vervoerder). Volg de instructies die tijdens het proces worden gegeven en druk het aangemaakte retouretiket af.

2 - PAK JE RETOUR IN

Pak de artikelen in die je wilt retourneren. We raden je aan de toegevoegde originele verzendzak te gebruiken. Sluit het pakket goed af en voeg het ingevulde retourformulier toe. Zorg ervoor dat alle oude verzendlabels of stickers zijn verwijderd of bedekt.

3 - DE PRODUCTEN AFGEVEN OF AAN DE VERVOERDER OVERHANDIGEN

Wij werken met DHL Express. Geef het pakket af op de gekozen locatie binnen de openingstijden of wacht tot de vervoerder het ophaalt.

1. Je kan de doos met items die je wilt terugsturen persoonlijk afleveren bij een DHL Express Servicepunt voor verzending. Vergeet niet om het retourlabel op de doos op te plakken. Via deze link kun je aan de hand van je postcode/woonplaats het dichtstbijzijnde DHL Express Service punt vinden: https://locator.dhl.com

2. Je kunt ook een koerier pick up inplannen. Dit kan via deze link: https://mydhl.express.dhl/nl/nl/home.html#/schedulePickupTab

Zorg ervoor dat er iemand thuis is als de vervoerder het pakket komt ophalen. Als uw retourzending om welke reden dan ook niet wordt opgehaald, ga terug naar onze website en boek gratis een nieuwe retourzending volgens dezelfde instructies als voorheen.

NB: Je hoeft geen nieuwe verzendlabel aan te maken. Het gevraagde DHL Waybill-nummer staat vermeld op het retouretiket dat is bijgesloten in de doos van de levering. Je kan binnen de retourperiode van 30 dagen zo veel retouretiketten aanvragen als nodig is; daarna kan je geen retour meer boeken.

4 - RETOURBEVESTIGING EN TERUGBETALING

Je ontvangt een e-mailbevestiging van je retourverzoek. Zodra we de geretourneerde artikelen hebben ontvangen, afhankelijk van de betaalwijze (ideal, paypal, creditcard of anders) streven we ernaar deze binnen 2 à 3 werkdagen te verwerken.

Controleer de Track & Trace code van het pakket om er zeker van te zijn dat je retour onderweg is. Als de 14 werkdagen verstreken zijn, neem dan contact op met onze klantenservice viasupport@janelushka.com.

Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Je kunt een artikel binnen 14 dagen na ontvangst gratis retourneren. 

Uiteraard moet je een item passen om te zien hoe het er uitziet en of het past. Maar let op, als je de artiekel graag wilt retourneren, hoort deze ongewassen en ongedragen te zijn. 

Zorg ervoor dat de artikelen in de toegevoegde originele verzendzak zijn verpakt. Voeg toe het ingevulde retourformulier. 

Voor meer informatie omtrent het retourneren van je bestelling, zie "Wat zijn de retour mogelijkheden?". 

Zorg er altijd voor dat je pakket wordt teruggestuurd met DHL Express en vraag altijd om een retourbewijs.