Geproduceerd in Europa

Productie in Europa

Bij Jane Lushka zijn we trots om onze casual-chique en comfortabele kleding in Europa te produceren. Specifiek produceren we onze kleding in Bulgarije. Waarom Bulgarije? Omdat we geloven in het ondersteunen van lokaal vakmanschap en het verminderen van onze ecologische voetafdruk door dicht bij huis te produceren.

files/JL_LB_HS_100_019-2.jpg
files/JL_LB_HS_280_004.jpg
files/JL_LB_HS_300_035_08155ff1-c7a4-4980-a84e-8f49f62af22a.jpg

Hoogeardigeheid

Onze keuze voor Europese productie stelt ons in staat om te profiteren van hoogwaardige materialen en productietechnieken die de tand des tijds doorstaan. Hierdoor kunnen we kleding maken die niet alleen mooi is, maar ook lang meegaat. We geloven in het creëren van kledingstukken die een investering zijn, in plaats van wegwerpartikelen die snel versleten raken.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Bovendien maakt productie in Europa het mogelijk om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Door lokaal te produceren verminderen we de CO2-uitstoot die gepaard gaat met het transporteren van kleding over lange afstanden. Dit past bij onze toewijding aan duurzaamheid en milieuvriendelijke praktijken.

files/JL_LB_HS_320_033_ebc5e323-7bc7-469e-be8d-d1763dc5f9e5.jpg
files/JL_LB_HS_170_008.jpg
files/JL_LB_HS_140_036-3.jpg

Etische productie

Naast het streven naar hoogwaardige kwaliteit, hechten we ook veel waarde aan ethische productie. We werken alleen samen met fabrikanten die onze waarden delen en zich inzetten voor eerlijke arbeidsomstandigheden en lonen voor hun werknemers. Op deze manier kunnen onze klanten met een gerust hart genieten van onze kleding, wetende dat deze op een ethische en verantwoorde manier is geproduceerd.

Kies voor kwaliteit duurzaamheid en etische productie

Dus, wanneer je kiest voor Jane Lushka, kies je niet alleen voor stijlvolle en comfortabele kleding, maar ook voor kwaliteit, duurzaamheid en ethische productie. Bedankt dat je met ons meegaat op deze reis naar een mode-industrie die beter is voor mens en planeet.