Styling Tips #6

Stap uit je comfort zone terwijl je comfortabel blijft met deze

samengestelde looks door de stylist van Jane Lushka.

Suit it up!

Dit mooie pak is leuk om met een basic t-shirtje te dragen en af te stylen met een mooie trenchcoat. Combineer de zachte kleuren met een felle tint om de look meer edge te geven. 


Neutrale kleuren zijn altijd mooi in combinatie met felle kleuren.

Time to shine

Deze jurk kan je zowel overdag dragen met sandalen maar ook leuk om hem in de avond aan te dragen tijdens een feestje. Style het met zilveren accessoires en een mooie hak. Een gekleurde hak eronder is ook leuk!

Travel style

Het is weer tijd om te reizen en om op vakantie te gaan! Met deze sport-look zit je super comfortable. Maak de look minder sportief en draag hem met een grote blazer. Voor de echte fashion lovers, match je koffer met je outfit!

Styling Tips #5

by janelushka-nl

Stap uit je comfort zone terwijl je comfortabel blijft met dezesamengestelde looks door de stylist van Jane Lushka.

Styling Tips #4

by janelushka-nl

Stap uit je comfort zone terwijl je comfortabel blijft met deze samengestelde looks door de stylist van Jane Lushka.

Laten we bijpraten bij de koffie

by janelushka-nl

Afspreken met een vriend(in), inspiratie opdoen tijdens een meeting of wegkruipen in de bus van een gezellig café met een boek voor een solo date. De outfitopties zijn eindeloos en passen perfect binnen de JL-esthetiek, omdat ze comfortabel stijlvol zijn en niet tegen je werken - blijf kreukvrij van je ochtend latte tot het einde van je dag. Het JL-team stelde een lijst samen van hun favoriete koffieplekken in Amsterdam, waar ze hun brouwsels zeer serieus nemen, maar de sfeer is licht en leuk.

Stedentrip:

by janelushka-nl

Wordt een pro in inpakken voor een citytrip in stijl.