Styling Tips #5

Stap uit je comfort zone terwijl je comfortabel blijft met deze

samengestelde looks door de stylist van Jane Lushka.

Cowboy girl

Deze casual look is leuk om te dragen met cowboy boots. Rol de broek een stukje op zodat het nonchalant op de laars valt. Vervang het touwtje in de broek door een riem en draag het met een tas met franjes. 

The dress refresh

Met deze jurk hebben we pas écht zin in de zomer! Leuk om hem te dragen met een uitgesproken zonnebril.  

The black maxi dress

Na een dagje strand door naar een terrasje? Deze geweldige maxi jurk kan je goed combineren met een blazer voor als het in de avond iets kouder wordt. Draag een hoedje erbij, zo hoef je je geen zorgen te maken of je haar goed zit :)

The Pink Panther

De kleur roze zien we overal in de winkels dit seizoen. Ga voor een kleurrijke look met deze leuke shorts en top van Jane Lushka en style hem af met alleen maar roze items. Je kan variëren met verschillende kleuren roze!

Styling Tips #4

by janelushka-nl

Stap uit je comfort zone terwijl je comfortabel blijft met deze samengestelde looks door de stylist van Jane Lushka.

Laten we bijpraten bij de koffie

by janelushka-nl

Afspreken met een vriend(in), inspiratie opdoen tijdens een meeting of wegkruipen in de bus van een gezellig café met een boek voor een solo date. De outfitopties zijn eindeloos en passen perfect binnen de JL-esthetiek, omdat ze comfortabel stijlvol zijn en niet tegen je werken - blijf kreukvrij van je ochtend latte tot het einde van je dag. Het JL-team stelde een lijst samen van hun favoriete koffieplekken in Amsterdam, waar ze hun brouwsels zeer serieus nemen, maar de sfeer is licht en leuk.