Laten we bijpraten bij de koffie

JL presenteert: de 5 beste koffietentjes van Amsterdam

Afspreken met een vriend(in), inspiratie opdoen tijdens een meeting of wegkruipen in de bus van een gezellig café met een boek voor een solo date. De outfitopties zijn eindeloos en passen perfect binnen de JL-esthetiek, omdat ze comfortabel stijlvol zijn en niet tegen je werken - blijf kreukvrij van je ochtend latte tot het einde van je dag. Het JL-team stelde een lijst samen van hun favoriete koffieplekken in Amsterdam, waar ze hun brouwsels zeer serieus nemen, maar de sfeer is licht en leuk.


"Laten we bij de koffie even bijpraten, zullen we ?!"

Safari.

Combineer dit leuke vestje met witte top eronder zodat het een heerlijk frisse look geeft. Wil je het vestje minder klassiek dragen? Style het dan met een wijde beige jeans, riem en stoere veterboots.

Toki - ​​Binnen Dommersstraat 15

Hun iconische schildpad lepels zijn te zien op IG-accounts over de hele wereld, deze kleine ontmoetingsplaats is de perfecte plek om naar toe te gaan voor je ochtendbeker, of tijdens het weekend na een bezoek aan de beruchte Noordermarkt van Amsterdam. Hun theemenu is ook perfect.


Ao Bar - Van Hallstraat 97

Met een Japans tintje en een geheel blauw interieur werd deze nieuwe hotspot al snel een favoriet. Zeker in combinatie met een wandeling in het Westerpark en een zondagsmarkt bezoek.


Koffiewijk Willemsparkweg - Willemsparkweg 8

Een favoriet in het museumkwartier. Combineer een latte met een wandeling in het park, een bezoek aan het museum voor hedendaagse kunst of een koekje en een goed gesprek met een vriend of vriendin.

Pink and brown.

Is it the weekend yet? Van deze mooie kleurencombinatie wordt je toch helemaal blij! Fellere kleuren zijn altijd mooi in combinatie met bruin/aarde tinten.


Leuk om de shorts te dragen met een pump, (zonder bandjes om de enkel) hierdoor krijg je extra lange benen. 

White Label - ​​Jan Evertsenstraat 136

De perfecte plek als je in de westkant van de stad bent voor een snelle stop, een van hun heerlijke croissants, of om een zak bonen te halen voor je nieuwe en verbeterde koffieroutine thuis.


Openbare Ruimte - Bercylaan 301

Neem de veerboot om het Eye Museum te bezoeken, gevolgd door een kopje koffie (en lunch raden we aan) in de openbare ruimte. Ook een perfecte plek voor freelancers en digital nomads die een plek zoeken om hun laptop open te klappen of een (koffie!) meeting te plannen.

Clean and classic.

Op naar de lente! Deze beige look is heel mooi om te combineren met een felle kleur, zoals oranje. Draag het met een leuk sjaaltje om je nek zoals deze gestreepte. 


De look kan je ook dragen in de avond met hak en combineer het dan met een kleiner tasje.