Indiansummer Looks

Stap uit je comfortzone terwijl je comfortabel blijft

met deze samengestelde looks van Jane Lushka-stylist.

Sunday Streetwear

Hoe gaaf is deze look! Vier het einde van de zomer in off white, crème en zachtbruin. Combineer met een mooie tas en opvallende zonnebril.

Time to get dressed.

Een coole combi voor een alledaagse gelegenheid. Maak het stoer en elegant en draag er loafers onder. Voeg je liever een vrouwelijker tintje toe? Zet een mooie hoed op en een bijpassende jas!

Pre-fall street style.

Een pre-fall streetstyle look. De supercomfortabele joggingbroek en hooded sweater zijn leuk te combineren. Voor de vrouwen die iets minder casual willen, staat deze look ook leuk met een leren broek eronder!

Styling Tips #8

by janelushka-nl

Stap uit je comfortzone terwijl je comfortabel blijft met deze samengestelde looks van de styliste van Jane Lushka.

Hoe kleed je je voor de herfst?

by janelushka-nl

Maak je geen zorgen over het einde van de zomer, we dagdromen alleen maar over onze herfstkast. Allemaal met stukken die al in je garderobe zitten natuurlijk plus wat nieuwe toevoegingen misschien? Misschien een item met een iconische print; paisley, ruit, luipaard, bloemen? Een nieuwe pullover of zachte trui die seizoenen lang gedragen zal worden. In de lente als extra laag voor warme middagen omgezet in koelere avonden, onder je winterjas in de piekwinter en natuurlijk op zichzelf of als extra laag in de herfst.

Dromerige Italiaanse pre-fall

by janelushka-nl

Nu de zomer in volle gang is, is het tijd om na te denken over je herfst garderobe. Het Jane Lushka team droomt van Italië. De pittoreske dorpjes, pasta etentjes en lunches, negronis on the rocks en de hele dag zon. We dragen romantische prints, vloeiende materialen en stijlen die passen bij la Dolce Vita.

Styling Tips #7

by janelushka-nl

Stap uit je comfort zone terwijl je comfortabel blijft met dezesamengestelde looks door de stylist van Jane Lushka.