Dromerige Italiaanse pre-fall

Nu de zomer in volle gang is, is het tijd om na te denken over je herfst garderobe. Het Jane Lushka team droomt van Italië. De pittoreske dorpjes, pasta etentjes en lunches, negronis on the rocks en de hele dag zon. We dragen romantische prints, vloeiende materialen en stijlen die passen bij la Dolce Vita. 

“Everything you see I owe to spaghetti.”

Sophia Loren


Stijlvol in Sicilië

Sicilië biedt uitzonderlijke stranden, charmante dorpjes en een overvloed aan oude ruïnes. Wandel door de straten van Palermo in een geel linnen broekpak of geniet van een wandeling in het Italiaanse natuurreservaat Zingaro in onze sportieve collectie.


Chic in Capri

Capri is een Italiaanse droomplek. De perfecte achtergrond voor een vakantie met wat vintage geïnspireerde vibes. Rondrijden in een oldtimer, een bootje huren. Gekleed in onze 2022 versie van ruiten en bloemenprints.


Prachtig in Milaan

Niets schreeuwt zoveel mode (of pasta) als Milaan. Geniet van de kunst die de stad te bieden heeft en ontspan op een van de vele pleinen om in stijl te lunchen of aperitivo te drinken. Zwarte jurken en nog donkerder tinten aanbevolen.