FAQ 2

Veelgestelde Vragen

Ik wil het verzendadres van mijn bestelling wijzigen?

Neem aub zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. We zullen ons best doen om het pakket te bemachtigen voordat het ons warehouse verlaten heeft om het adres te wijzigen. Houd er rekening mee dat zodra de bestelling betaald is en volledig verwerkt, wij helaas geen wijzigingen meer kunnen aanbrengen.

Ik heb mijn pakket nog niet ontvangen?

We streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Als de bezorging langer duurt dan verwach, raden we u aan eerst de trackinglink te controleren die u via e-mail heeft ontvangen. Het kan zijn dat de geschatte levertijd is veranderd, of dat u per ongeluk een verkeerd adres heeft ingevuld.

Als de geschatte levertijd niet is gewijzigd en uw adres correct is, controleert dan uw e-mail opnieuw om te zien of u een bericht van het transportbedrijf heeft ontvangen. Het kan zijn dat het pakket is afgeleverd op het adres van uw buren of dat uw bezorgvenster is verzet.

Kunt u de locatie van uw pakket nog steeds niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via support@janelushka.com om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen.

Mijn betaling is mislukt. Wat zal ik doen?

Als uw betaling is mislukt nadat u de betalingsprocedure heeft doorlopen, ontvangt u een melding. We raden u aan eerst de volgende dingen te proberen: uw cookies en cachegegevens verwijderen, een andere browser gebruiken of een andere betaalmethode gebruiken. Als dit niet werkt, neem dan contact op met onze klantenservice: support@janelushka.com

Staat het aankoopbedrag op uw bankafschrift, maar lijkt de bestelling toch mislukt? Neem direct contact op met onze klantenservice door een e-mail te sturen met het screenshot van de betaling naar support@janelushka.com, zodat we kunnen beginnen met het verwerken van je bestelling.

Is het veilig om online te betalen bij Jane Lushka?

Bij ons bestellen is altijd veilig. De privacy en de veiligheid van uw gegevens hebben bij ons de hoogste prioriteit. We gebruiken SSL-technologie (Secure Socket Layer). Bovendien zullen zowel wij als de bank / PayPal elke klant valideren en goedkeuren om de veiligheid te behouden.

Mijn vraag staat hier niet bij.

Neem contact op met onze klantenservice voor vragen die hier niet worden beantwoord. Klik op 'Contact' voor de contactpagina.

Jouw winkelwagen

Product title Product color

€29,95

Size Product size

Verwijderen

Subtotaal

Verzendkosten: Wordt berekend in Check out

Totale bedrag:

Afrekenen
Geaccepteerde betaalmethoden

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 149,95

Gratis retourneren binnen 14 dagen na aankoop

Levering binnen 1-3 werkdagen