Stedentrip:
één koffer - meerdere outfits

Wordt een pro in inpakken voor een citytrip in stijl.


Het is tijd voor een tripje, een stedentripje. Het perfecte tussendoortje voordat de zomer echt begint. Bij Jane Lushka zijn we helemaal voor een duurzame en tijdloze garderobe. Feel good stijlen die lang meegaan. Dit weekendje of midweekje weg zul je eens een keer niet te veel inpakken of eindigen met een scala aan verkeerde outfit keuzes, nee, je neemt een kleine tas of koffer mee en wordt een inpakprofessional.


Tips om een ​​professionele inpakker te worden:


Combineren kun je leren!

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar het gaat echt om het maken van de juiste combinaties. Een van onze broekpakken die gemakkelijk samen als set of apart kunnen worden gedragen en met een simpele schoenwissel op wonderbaarlijke wijze verandert van een day- in een nightlook. Een legging uit onze nieuwste sportcollectie is stijlvol en comfortabel tijdens het reizen en kan gemakkelijk worden gedragen op een actieve dag terwijl je een ​​nieuwe stad verkent in combinatie met een trui of een blazer.


Kies voor stoffen die makkelijk te onderhouden zijn

Er zijn veel redenen waarom we dol zijn op onze Technical Jersey items, maar het feit dat ze volledig kreukvrij blijven, staat met stip in de top 3. Kies verstandig wanneer je inpakt en kies voor kledingstukken die enkele uren, opgevouwen, in een koffer kunnen blijven. Strijken is geen vakantie activiteit als je het ons vraagt.


Belangrijkste items

Onze T-shirts en broeken van Technical Jersey zijn perfect tijdens het reizen, ze zijn licht in gewicht, kunnen met alles worden gecombineerd en houden je kreukvrij van je ontbijt en latte in de ochtend totdat het tijd is voor cocktails op een rooftop bar naar keuze.