Doorgaan naar artikel
Open Shipping locations
0

Hoe retourneer ik met DHL Express


Als u een DHL Express retourlabel hebt ontvangen, moet u eerst het retourlabel aan de buitenkant van uw pakket plakken. Het nieuwe label moet alle labels bedekken die al aan het pakket zijn bevestigd.

Daarna dient u uw pakket in te leveren bij DHL Express, dit kan op een van de volgende manieren:

🏤 Lever uw retourpakket in bij een DHL Express servicepunt.
Klik hier om het dichtstbijzijnde servicepunt van DHL Express te vinden. Denk er altijd aan om een verzendbewijs mee te nemen bij het inleveren van het pakket en bewaar dit tot uw retourzending is verwerkt.

💻 U kunt er ook voor kiezen om een afhaling te boeken met DHL Express, dan komen zij het pakket bij u ophalen!
Het kan allemaal online worden geboekt door de onderstaande korte gids te volgen: We raden u aan om de gids door te lezen voordat u boekt.

  1. Bij de vraag "Wilt u een verzendlabel aanmaken?" kiest u Nee en vervolgens kiest u "Ik heb een DHL Waybillnummer"
  2. U dient uw vrachtbriefnummer in te voeren, deze vindt u op uw retouretiket. Onderaan dit artikel hebben we een afbeelding geplaatst van een retourlabel dat u kunt gebruiken als referentie, het vrachtbriefnummer is gemarkeerd met een roze-vierkant.
  3. Vul uw telefoonnummer en uw adres in.
  4.  U heeft nu een ophaalservice geboekt voor uw retourpakket! Klik hier om naar de boekingssite van DHL Express te gaan!

Als u uw retourpakket wilt volgen, moet u uw pakketnummer invoeren, dat u kunt vinden op uw retourlabel onder de onderste barcode, op de trackingsite van DHL Express. U kunt de trackingsite van DHL Express vinden door hier te klikken.