Styling Tips #1

Styling Tips #1

Stap uit je comfortzone terwijl je je comfortabel voelt met deze

samengestelde looks door de styliste van Jane Lushka.


Van dag tot nacht biedt onze bestverkopende zilveren top in combinatie met jeans en een blazer veelzijdige elegantie. Tijdens de dag is het casual maar toch verfijnd, perfect voor brunch of winkelen. 's Avonds voegt de metallic glans glamour toe, terwijl de trendy jeans en een op maat gemaakte blazer de look verheffen voor diner of een avondje uit. Moeiteloos chic, deze outfit zorgt ervoor dat je van zonsopgang tot zonsondergang straalt.

Een zwarte mouwloze top gecombineerd met bijpassende zwarte broek is een tijdloze keuze voor dag- en avondkleding. Elegant en strak overdag, perfect voor vergaderingen of lunches. Als de avond valt, transformeert het ensemble moeiteloos naar chique en verfijnd, ideaal voor dineren of een avondje uit. Van dag tot nacht zorgt deze outfit ervoor dat je stijlvol en vol vertrouwen blijft.

Een bijpassende gestreepte set, bestaande uit een blazer en een broek, straalt tijdloze elegantie uit. Deze combinatie is perfect voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een formele bijeenkomst of een casual dagje uit. De gestreepte print voegt een speels en toch verfijnd element toe, waardoor je er stijlvol uitziet zonder veel moeite te hoeven doen. Met deze set ben je altijd klaar om indruk te maken, waar je ook gaat.