JL Amsterdam Terrassengids

JL Amsterdam Terrassengids

Bereid je voor op een explosie van kleur en bloemen met onze nieuwe SS24-collectie. We hebben ons laten inspireren door de levendige tinten van de lente en de zomer en hebben tinten rood en roze in onze nieuwste collectie verwerkt. De kenmerkende stijl van Jane Lushka komt duidelijk naar voren in de eigentijdse ontwerpen, met gedurfde prints en elegante silhouetten. Een van de opvallende stukken is een prachtige felrode jurk en een lichtblauw broekpak, perfect om deze zomer een statement te maken op de mooiste terrassen van Amsterdam. Onze favorieten zijn opgenomen in deze lijst.


De Amsterdamse Terrasgids van Jane Lushka:

George WPA: Gelegen in het hart van Amsterdam Zuid biedt George WPA een chique en gezellige buitenruimte die perfect is voor een kopje koffie of een cocktail. Het terras grenst aan het weelderige groen van het Vondelpark en heeft een stijlvolle inrichting waardoor het een oase van rust is in de bruisende stad.


Cafe de Garçon: Proef een stukje Frankrijk in Amsterdam. Dit charmante terras in de trendy wijk Oud Zuid is een favoriet onder de lokale bevolking, inclusief het JL-team. De gezellige zitgelegenheid, vriendelijke bediening en heerlijk eten maken het tot de perfecte plek voor een informele lunch of borrel in de avond.


Bar Bellini: Voor een gevoel van Italië in Amsterdam ga je naar Bar Bellini. Het terras is pittoresk en op de kaart staan klassieke Italiaanse cocktails (ja, bellini's!) en heerlijke kleine bordjes.


Ceppis: een echt verborgen juweeltje. Het Italiaans geïnspireerde menu bevat houtgestookte pizza's en verfrissende cocktails, waardoor het een geweldige plek is voor een relaxte zomerse maaltijd.


Chez Nina: Vlakbij het Westerpark heet Nina je welkom in haar groene bistro. Een foodie hotspot en het perfecte kleine terras voor een date night vol romantiek en bucatini.


Le Petit George: Weggestopt aan een rustige gracht in het centrum van Amsterdam. Le Petit George is een charmante Franse bistro met een gezellig terras. Het menu bevat klassieke Franse gerechten en een zorgvuldig samengestelde wijnkaart, waardoor het een perfecte plek is voor een romantische date night of een intiem diner met vrienden.