Hoe kleed je je voor de herfst?

Maak je geen zorgen over het einde van de zomer, we dagdromen alleen maar over onze herfstkast. Allemaal met stukken die al in je garderobe zitten natuurlijk plus wat nieuwe toevoegingen misschien? Misschien een item met een iconische print; paisley, ruit, luipaard, bloemen? Een nieuwe pullover of zachte trui die seizoenen lang gedragen zal worden. In de lente als extra laag voor warme middagen omgezet in koelere avonden, onder je winterjas in de piekwinter en natuurlijk op zichzelf of als extra laag in de herfst.

Redenen om te vallen voor de herfst

Wandelingen in het park, diners, lunches en koffie genoten in de buitenlucht, prachtige luchten en bomen die afvielen en nieuwe bladeren kregen. Net als de lente is de herfst hoopvol, magisch en de perfecte tijd om de meeste van je kleding te kunnen dragen.

Je kledingkast valbestendig maken

Een seizoen dat je zomer verbindt met je wintergarderobe. Jurken kunnen nog steeds worden gedragen, maar hebben misschien een jasje nodig. Een jas die de hele winter onder een dikkere jas gedragen kan worden.

Truien zorgen voor een extra laag warmte, maar kunnen ook een redder in nood zijn op stranddagen om je in te bedekken, of wanneer de dagen overgaan in nachten. Een kledingkast minder maken over seizoenen en meer over jou.